Companie

meseria de arhitectVitruvius project

S.C. VITRUVIUS PROJECT S.R.L. este o societate care are ca principal obiect de activitate proiectarea constructiilor civile. Biroul de Arhitectura ofera servicii de proiectare pentru orice fel de initiativa. Indiferent de faza de proiectare necesara (P.Th.; D.T.A.C.; D.T.A.D.; RELEVEU; D.E. etc.) preturile oferite sunt sub pretul pietei iar calitatea serviciilor este intotdeauna ireprosabila.

Colectivul reunit sub egida PROARHITECTURA este alcatuit din arhitecti si ingineri care conlucreaza pentru desavarsirea fiecarui proiect si care va poate oferi o solutie personificata ce va raspunde nevoilor fiecaruia sau va poate indruma catre exemple, modele arhitecturale consacrate. In acest sens se poate opta pentru un proiect tip sau un proiect personalizat.

Proiectul personalizat este un proiect studiat impreuna cu beneficiarul, care se muleaza pe necesitatile particulare si pe functiunile necesare fiecarei persoane/familii; este asadar un proiect care de regula dureaza si costa mai mult. Avantajul enorm este insa tocmai particularizarea detaliilor si a spatiilor dupa nevoile clientului. Proiectul tip este o solutie rapida si ieftina, care contracost poate fi adaptat/modificat suplimentar.

Nu ezitati sa ne contactati,impreuna putem gasi solutia optima calitate/pret care sa va multumeasca si care sa va rezolve proiectul de arhitectura propus.